Magyar foci sport

Négyet lőtt a Fradinak a Paks

Böde is betalált az edzőmeccsen.

A válogatott szünetben felkészülési mérkőzést játszott a Ferencvárosi TC, az ellenfél a legutóbbi ilyen alkalomhoz hasonlóan a Paks gárdája volt. Akkor 3-1-re győzött a Fradi, ezúttal nem ment olyan jól a játék – tudósított a Fradi.hu.

A 20. percben megszerezték a vezetést a vendégek, Szabó János fejese még a kapufán pattant, az ismétlést azonban Gévay Zsolt közelről a kapuba vágta. Négy perccel később Szabó bal oldali beadása után Abraham Frimpong fellökte Böde Dánielt, a Paks büntetőt kapott, amit Hahn János végzett el, és a jobb felső sarokba bombázta a labdát.

A 30. percben Böde szerzett labdát Ihor Haratintól, majd nyolc méterről a bal alsó sarokba lőtt. Itt még nem ért véget a kapott gólok sora, a második félidő elején Kecskés Tamás beadását Papp Kristóf fejelte a hazai kapuba.

Csereként beállt a kapuba Szécsi Gergő, aki bemutatott egy nagy bravúrt, valamint a Fradi U19-es csapatából Juhász Botond is lehetőséghez jutott. A hazaiak részéről Csonka András és Michal Skvarka veszélyeztette a paksi kaput, majd a 88. percben szépíteni tudtak. Bőle Lukácsot rúgta meg Kulcsár Dávid, a Fradi támadója elvégezte a szabadrúgást a bal oldalról, középre ívelt labdáját pedig Danylo Ihnatenko fejelte a bal alsó sarokba, kialakítva ezzel az 1-4-es végeredményt.

Felkészülési mérkőzés

Ferencvárosi TC–Paksi FC 1-4 (0-3)
Gólszerzők: Ihnatenko (88.), illetve Gévay (20.), Hahn (24. – 11-esből), Böde (30.), Papp K. (51.)

Kiemelt kép: fradi.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!