Magyar foci sport

Szerződést hosszabbított magyar légiósával a DAC

Vida Krisztopher 2020-ig írt alá.

A szlovák élvonalban szereplő DAC a hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződést hosszabbított magyar légiósával, Vida Krisztopherrel.  Az előző és az aktuális idény házi gólkirálya további egy évvel hosszabbította meg eredeti  kontraktusát, amely így 2022 júniusáig szól.

Nagyon örülök, hogy újabb egy évvel hosszabbíthattam, jól esik a bizalom a klubtól! Igyekszem ezt minden mérkőzésen meghálálni – mint tavaly, idén is házi gólkirályként

– nyilatkozta a klubhonlapnak a 24 éves szélső.

Vida 2016 nyarán a holland De Graafschap együttesétől érkezett a Csallóközbe. Azóta 102 élvonalbeli mérkőzést abszolvált sárga-kékben és 29 gólt szerzett. Mindkét mutatóban a jelenlegi keretünkből az élen áll. A klub örökranglistáján az övé az 5. legjobb élvonalbeli góllövő pozíciója. A 2018/19-es szezonban 11 találattal a csapat házi gólkirálya volt, most pedig hét gólnál tart. Az Európa-ligában 8/2, a Slovnaft Cup-ban 12/2 a mutatója.

Kiemelt kép: www.dac1904.sk

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!