Magyar foci

Bízik a csodában Wales ellen a magyar futball legendája

Nyilasi Tibor szerint amikor a legnagyobb a gond és a teher, a magyar válogatott mindig összekapja magát.

Négy nappal a cardiffi, Wales elleni sorsdöntő Eb-selejtező előtt pénteken 19 órától az Uruguay elleni barátságos mérkőzéssel avatja fel az új Puskás Arénát a magyar labdarúgó-válogatott. Marco Rossi szövetségi kapitány ígérete szerint nem tartalékol a walesi összecsapásra.

Fel van adva a lecke Marco Rossi számára
A magyar válogatott védelme pénteken olyan felállásban kezd majd, amilyenben még soha.

Az Eb-selejtezővel kapcsolatban megszólalt a magyar futball legendája, Nyilasi Tibor is, aki elmondta, bízik a csodában, illetve a magyar válogatott egy jellegzetességében.

Egy 1–0-s győzelemmel kiegyeznék. Nagyon drukkolok és várom a csodát. Nehéz a helyzetünk, hiszen kulcsjátékosok sérültek meg, többen nem játszanak a klubjaikban, különösen a légiósok. De amikor a legnagyobb a gond és a teher, a magyar válogatott mindig összekapja magát. A játékosaink mindegyikében van egy kis különlegesség. Szoboszlai Dominik, Dzsudzsák Balázs és sorolhatnám a többit, elő tudnak húzni valamit a tarsolyból. Ha nagyon szervezettek és fegyelmezettek leszünk, ezeket az apróságokat elő lehet venni. Wales egyébként most nincs toppon, válogatott szinten nem egységes

– fogalmazott a 70-szeres válogatott Nyilasi az M1-nek adott interjúban.

Kiemelt kép: MTI / Marjai János

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik