Magyar foci

Edzője szerint Nagy Ádám játszhat a válogatott sorsdöntő meccsén

A Bristol City trénere elmondta, a magyar válogatott középpályás napok óta fájdalommentesen edz.

Az angol másodosztályú Bristol City vezetőedzője, Lee Johnson szerint a sérüléssel bajlódó Nagy Ádám bevethető állapotban lesz a magyar válogatott Wales elleni, sorsdöntő Európa-bajnoki selejtezőjén. A Bristol trénere azt egyelőre nem tudja, hogy a hétvégi, Cardiff City elleni bajnokin pályára tudja-e küldeni, de szerinte a nemzeti együttesben már játszhat november 19-én.

„Szétrúglak” – ezzel fenyegetik meccs közben a Real új csillagát
Rodrygo berobbant a csapatba, de fifikás cselei nem mindenkinek tetszenek.

Arra számítok, hogy a válogatott számára már rendelkezésre fog állni. Egyre közelebb van a visszatéréshez.  Injekciós kezelésen esett át, aminek köszönhetően felgyorsult a gyógyulása, az elmúlt napokban már fájdalommentesen edzett, ami nagy dolog. Mindenki tisztában van vele, milyen csalódott voltam, mikor a legutóbb sérülten játszott. Jelenleg azonban úgy érzem, helyes döntés született. Behívták, megvizsgálták, és ha kellően jó állapotban lesz, akkor bevetik a Wales elleni, Magyarország számára nagyon fontos mérkőzésen. Ádám nagyon elkötelezett a hazája válogatottja iránt, amely most közel áll ahhoz, hogy kvalifikálja magát az Európa-bajnokságra. Minden meccsük egy döntővel ér fel, így megértem, miért játszott korábban sérülten is. De nincs harag, megbeszéltük a dolgot

– idézi a Bristol Post az edző szavait, aki szerint 6-8 héttel késleltette Nagy visszatérését, hogy sérülten játszott a Szlovákia elleni mérkőzésen.

Kiemelt kép: MTI/Koszticsák Szilárd

Olvasói sztorik