Magyar foci sport

Lenullázta a szlovákokat a magyar válogatott

Megszereztük első pontunkat a női Eb-selejtezőben. A szlovákiai találkozón egyenlő erők csaptak össze, és egyik sem tudott gólt szerezni.

A magyar női labdarúgó-válogatott két vereség után megszerezte első pontját az Európa-bajnoki selejtezősorozatban: Markó Edina szövetségi kapitány együttese pénteken Szlovákia vendégeként játszott gól nélküli döntetlent.

Két egyforma csapat találkozott. Nem játszottunk jól, egyik együttes sem hagyta érvényesülni a másikat, senki sem tudta hozni a saját játékát. Mi is kerestük a ritmust, idegesek, kapkodóak voltunk, nagyon akartuk a győzelmet. A gól hiányzott a teljesítményünkből, minden mást megoldottunk. Nem szeretem a szerencsére fogni a dolgokat, bár azt hiszem, már jócskán megdolgoztunk érte, hogy egyszer egy kis szerencse is segítsen minket. Nem voltunk elég pontosak a kulcspasszainknál, ez hiányzott a győzelemhez

– nyilatkozta a mérkőzést követően Markó szövetségi kapitány az mlsz.hu-nak.

A magyarok legközelebb kedden a pont nélkül sereghajtó Lettország csapatát fogadják Szombathelyen. A 20.00-kor kezdődő mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.

A küzdelmek kilenc csoportban zajlanak, a győztesek mellett a három legjobb második jut ki a 2021-es kontinensviadalra, a további hat második pedig 2020 októberében pótselejtezőt játszik a maradék három helyért. Anglia rendező jogán automatikus résztvevő.

Női Eb-selejtező, F-csoport:

Szlovákia–Magyarország 0-0

 

A csoport állása:
1. Svédország 9 pont/3 mérkőzés (16-1)
2. Izland 9 pont/3 mérkőzés (11-1)
3. Szlovákia 4 pont/4 mérkőzés
4. Magyarország 1 pont/3 mérkőzés
5. Lettország 0 pont/3 mérkőzés

Kiemelt kép: MLSZ

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!