Magyar foci sport

Magyar focistát ennyire még nem röhögtek ki

Borzalmasan sikerült Gaál Bálint büntetője, de így is nyert a Haladás.

Szürreális jelenetek játszódtak le a Szombathelyi Haladás és Vác meccsén (3-0) az NB II szerdai 16. fordulójában.

A hazaiak büntetőhöz jutottak, amihez Gaál Bálint állt oda. A szombathelyi születésű támadó valószínűleg az egyre népszerűbb „szökdécselős” nekifutással próbálta megzavarni a kapust, ami mondjuk Jorginhónak, a Chelsea játékosának bejött a BL-ben.

Az ötlet jó volt, Gaál azonban nem Jorginho, így a nekifutás után, a szökellés közben földbe rúgott, kibillent az egyensúlyából, majd „eltörte” a labdát és a földre esett…

Szegényt a nézőtéren nagyon ki is nevették.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!