Magyar foci sport

Szerb korosztályos válogatott játékost csábított el Gera Zoltán

Szőke Adrián a holland Heracles támadója.

Kíváncsian várjuk a magyar U21-es válogatott felkészülési mérkőzését az északírek (november 14.), majd az osztrákok (nov. 18.) ellen. Gera Zoltán újoncot avat, méghozzá olyan fiatalember személyében, aki még sohasem szerepelt a piros-fehér-zöld nemzeti együttesben. Szőke Adriánról, a holland élvonalban szereplő Heracles támadójáról van szó, aki a vajdasági Zentán született, és korábban tagja volt a szerb korosztályos válogatottnak.

Varjú Benedek is újonc Gera keretében, ő 2001-ben született, néhány hete még az U19-es válogatottal játszott Európa-bajnoki selejtezőt. Szőkét, Varjút és a többi fiatalt november 18-án láthatják a szurkolók, méghozzá a fővárosi Puskás Arénában.

A magyar keret

Kapusok: Demjén Patrik (ZTE), Varga Ádám Gábor (Soroksár), Varga Ádám (Duna-Aszfalt)

Védők: Varjas Zoltán (Komárno), Nagy Zsombor (MTK Budapest), Varjú Benedek (MTK Budapest), Tóth Bence (Vasas), Bolla Bendegúz (ZTE), Kovács Krisztián (Győri ETO)

Középpályások: Szabó Bence (DVTK), Kiss Bence (Haladás), Tajti Mátyás (Zagleibe Lubin), Schafer András (Chievo), Banó-Szabó Bence (Honvéd), Palincsár Martin (MTK Budapest), Majnovics Martin (Mattersburg), Szalai Attila (Apollón)

Támadók: Kundrák Norbert (DVSC), Bíró Bence (Guimaraes), Szőke Adrián (Heracles), Kovácsréti Márk (Kisvárda), Szánthó Regő (Győri ETO), Szabó Máté (Budafok)

A kiemelt képen Szőke Adrián. Fotó: Rico Brouwer/Soccrates/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!