Magyar foci sport

Bezáratja az MLSZ a B-közepet a Fradi stadionjában

Egy mérkőzésre büntették meg a klubot, amely pénzbeli bírságot is kapott.

Az MLSZ fegyelmi bizottsága több komoly büntetést is kiosztott legutóbbi ülésén.

A legjelentősebb, hogy egy összevont eljárás alapján az FTC-t a Honvéd elleni idegenbeli és az Újpest elleni hazai bajnokin a szurkolói részéről történt rendzavarások, obszcén kifejezések bekiabálása és jelentős mennyiségű pirotechnikai eszköz használata, valamint a mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértése miatt 8 millió forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi,  továbbá elrendeli a Groupama Aréna B1, B2, B3 és C1 szektorainak egy soron következő hazai NB I-es bajnokin történő lezárását.

Ez a teljes B-közepet jelenti a jövő szombati, Mezőkövesd elleni találkozón.

A Honvédból Tonci Kukoc két soron következő bajnokira szóló eltiltást kapott, mert a mérkőzés lefújása után egy hazai rendezővel szóváltásba keveredett, meglökte és fejelő mozdulatot tett felé, míg a debreceni Varga Kevint három meccsre büntették, mert a játékvezető személyére sértő kifejezést használt.

A bizottság a DVSC-t a Diósgyőr elleni hazai bajnokin a szurkolói részéről történt rendzavarások, valamint a rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértése miatt 4 millió forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Kiemelt kép: fradi.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!