Magyar foci

Méltó búcsúztatót kap Gera Zoltán a Puskás Aréna megnyitóján

Történelmi esemény lesz a november 15-i barátságos találkozó.

Gera Zoltán búcsúztatása kiemelkedő része lesz a Puskás Aréna megnyitójának – jelentette ki szerdán Sipos Jenő, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szóvivője az M1 aktuális csatornán.

Fantasztikus pályafutás méltó lezárása lesz

– mondta Sipos a 97-szeres válogatott labdarúgóról, aki az U21-es válogatott szövetségi edzője.

Sipos arról is beszélt, hogy a Puskás Aréna elkészültével új fejezet kezdődik a magyar futballban, egyúttal történelmi eseménynek nevezte a november 15-ei barátságos találkozót, amelyen a kétszeres világbajnok uruguayi válogatott lesz a magyar csapat ellenfele.

A meccs 19 órakor kezdődik, a kapunyitás 16 órakor lesz

– mondta Sipos, aki arra kérte a drukkereket, hogy minél hamarabb érkezzenek meg.

Az MLSZ kedden közölte: péntektől az MLSZ Szurkolói Klubjának (SZK) tagjai válthatják meg belépőjüket az internetes felületen vagy személyesen a kiemelt jegypénztárakban. Kiemelték: egy szurkoló hat jegyet vásárolhat, de az SZK-elővásárlási időszakban mind a hat belépő tulajdonosának klubtagnak kell lennie.

A jegyértékesítés második szakasza hétfőn 10 órakor indul, a még meglévő belépők akkortól már mindenki számára elérhetők lesznek. A nyitómérkőzésre öt kategóriában vásárolható jegy: a négy lelátói kategória (3000, 6000, 9000, 12000 forint) mellett VIP-jegyek (40000 forint) is lesznek.

Kiemelt kép: MTI

Olvasói sztorik