Magyar foci

Kiakadt a Kaposvár edzője: Ez a klub nem kapja meg a tiszteletet

Hazai pályán kapott ki 2-0-ra a Kaposvár az edzőváltáson átesett Kisvárdától, így az újonc maradt az NB I utolsó helyén.

Kilenc forduló után a Kaposvár mindössze hat ponttal áll, és az újabb vereség után Disztl László vezetőedző meglehetősen ingerülten nyilatkozott.

Ez a csapat, ez a klub nem kapja meg a tiszteletet, sem a játékvezetőtől, sem a médiától. A csapat mindent megtesz, küzd, hajt, de meccsek sora volt, ahol szabályos gólokat vettek el tőlünk vagy nem kaptunk meg tizenegyeseket. Olyan megnyilvánulásokat láttunk a játékvezetőktől a kispadunk felé, ami azt gondolom, nem megengedett

– panaszkodott Disztl.

Az edző szerint olyan hibák sújtják őket, amely egy hozzájuk hasonló kiscsapatnak még jobban fáj. A Kisvárda ellen a Kaposvár trénere két esetet említett konkrétan, szerinte elmaradt egy büntető a javukra, és a vendégek második gólja előtt a játékvezető sípolt, majd mégis továbbengedte a játékot, pedig többen is megálltak.

A Kaposvárt egyébként Waltner Róbert irányítja, de mivel neki nincs pro licence, ezért hivatalosan Disztl számít a vezetőedzőnek. Az újonc a következő fordulóban a Honvéd vendége lesz.

Brutális utcai csaták a ZTE és a Honvéd ultrái közt
Mindkét oldalon hetven-nyolcvan szurkoló harcolt.

Kiemelt kép: m4sport.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik