Magyar foci

Az U21-es válogatott is hárommal kapott ki a horvátoktól

A mieink találatát Bíró Bence szerezte.

Ki ne tudná: a magyar labdarúgó-válogatott 3-0-ra kikapott csütörtökön a világbajnoki ezüstérmes horvát csapat vendégeként a spliti Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen.

Egy nappal később, péntek este barátságos meccsen is összecsapott a két nemzet, csak éppen az U21-es együttesek.

Zalaegerszegen jobban alakult az első félidő a 2021-es U21-es magyar-szlovén közös rendezésű Eb-re készülő magyar válogatottnak: bár hátrányba kerültünk, az első félidő végén, egy pazar kontrából összejött az egyenlítés a portugál Guimaresben szereplő Bíró Bence révén.

A videót itt lehet megnézni!

A második félidő már nem rólunk szólt, a horvátok lőttek még három gólt, így 4-1-re diadalmaskodtak.

Gera Zoltán csapata kedden 18 órától Szlovénia ellen folytatja a felkészülést.

Még messze vagyunk attól a teljesítménytől, amit a csapattól látni szeretnék, továbbra is keressük az ideális összetételt, próbáljuk megtalálni a játékosokat az egyes posztokra. Ezzel együtt sem lett volna szabad ilyen gólokat kapnunk, túl sok területet hagytunk az ellenfélnek, nem tudtuk megvalósítani azt, amit védekezésben elvárunk a csapattól. A négy kapott gól nagyon sok, főleg hazai pályán, nem tudtunk előrelépni az előző mérkőzéshez képest. Ki kell elemeznünk a hibáinkat, és folytatni a megkezdett építkezést, bízom benne, hogy már a szlovénok ellen sikerül javítanunk a teljesítményünkön

– értékelt a mérkőzés után az mlsz.hu-nak Gera.

Kiemelt kép: MLSZ

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik