Magyar foci sport

Guzmics Richárd a télen visszatérhet az NB I-be

A Mezőkövesd lehet a befutó.

A Csakfoci értesülései szerint a Slovan Bratislava 28-szoros magyar válogatott védője, Guzmics Richárd a téli átigazolási időszakban visszatérhet az NB I-be: állítólag öt élvonalbeli csapat is akarja, de a Mezőkövesd lehet a befutó.

Válogatott: Sigér szerint a döntetlen is bravúr lenne a horvátok ellen
Feczesin úgy érzi, sorsdöntő lehet a spliti meccs.

A 32 éves belső védő a 2016–os Európa–bajnokságon a magyar válogatott alapembere volt, ám amióta 2017–ben a lengyel Wisla Krakkótól Kínába szerződött, kikerült a nemzeti együttesből. Guzmics idén januárban igazolt Pozsonyba, ahol azonban nem tudta beverekedni magát a kezdőcsapatba, azóta csupán 13 bajnokin kapott lehetőséget.

A szombathelyi nevelésű Guzmics korábban a Haladásban 164 NB I-es meccsen játszott, két évig a védőtársa volt a Mezőkövesd jelenlegi vezetőedzőjének, Kuttor Attilának.

Kiemelt kép: ATTILA KISBENEDEK / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!