Magyar foci

A Fradi otthonában jó az iksz, de nyerni szeretne a Ludogorec

Csütörtök este a Ferencváros vendégeként lép pályára a Ludogorec a labdarúgó Európa Liga H csoportjában. A bolgárok edzője, Sztanyiszlav Gencsev azt mondta, a döntetlen jó eredmény lenne, de csapata három pontért érkezett Budapestre.

Van egy kérdés, amit Rebrov minden Fradi-játékosnak feltesz
A Ludogorecet fogadja az Európa Ligában a magyar bajnok, a vezetőedző és a csapatkapitány nyilatkozott előtte.

„Nagyon jól rajtoltunk, remélem, folytatni tudjuk ezt a teljesítményt” – nyilatkozta a szakember, célozva a két héttel korábbi, CSZKA Moszkva elleni 5-1-es győzelemre, Akkor az oroszok félidőben még vezettek, de a Ludogorec a triplázó Claudiu Keserü vezérletével nagyszerű második játékrészt produkált.

Fradi-veréssel riogat a Ludogorec edzője
Hallatlanul fontos lesz a csütörtöki Európa Liga-csata.

Gencsev szerint a sok sérült miatt ő sem tudott volna más eredményt elérni júliusban a BL-selejtező első körében, amikor az FTC kettős győzelemmel, 5-3-as összesítéssel búcsúztatta a Ludogorecet. Néhány héttel később a bolgár klub megvált Sztojcso Sztojev trénertől.

Gencsev elmondta, nincs sérült a keretben, egyedül a torokfájással bajlódó lengyel válogatott csatár, Jakub Swierczok nem utazott el Budapestre. 

A csoport nagyon kiegyenlített, bárki legyőzhet bárkit. Semmilyen győzelem nem lenne meglepetés. Azt hiszem, a Ferencváros meglepetést készít nekünk, de mi is kidolgoztunk egy stratégiát, és majd meglátjuk, ki okoz nagyobb meglepetést a másiknak

– tette hozzá a bolgár bajnok edzője.

A Ferencváros 1-1-es döntetlennel kezdte a csoportkörét a spanyol Espanyol vendégeként. Második fordulós ellenfelét, a Ludogorecet a BL-selejtező első körében kettős győzelemmel, 5-3-as gólkülönbséggel búcsúztatta.

Kiemelt fotó: Facebook

Olvasói sztorik