Magyar foci sport

Az osztrákok megtalálták az új Szoboszlait

Bukta Csaba Neymar-csellel varázsolt.

Szoboszlai Dominik útját járhatja Bukta Csaba, aki péntek este gólpasszt adott az osztrák másodosztályú Lieferingben. A 18 esztendős magyar középpályás Neymar-csellel hozta be a labdát a szögletzászlótól, a beadását a német gólgyáros, Karim Adeyemi értékesítette (a vége Kapfenberg–Liefering 0–2).

Bukta öt bajnokin lépett pályára a hetedik helyen álló együttesben – amely a Salzburg fiókcsapata –, már gólja is van.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!