Magyar foci sport

Bognár Györgyöt beidézte az MLSZ a nyilatkozata miatt

A Budaörs az NB II nyolcadik fordulójában 2-0-ra kikapott Siófokon, ami után a vendégcsapat vezetőedzője, Bognár György azt mondta:

Egy felnőtt férfi NB II-es mérkőzést hiba központilag lebutítani.

A korábbi ötvenszeres válogatott Bognár mondata furcsán lógott a levegőben, ugyanakkor meg kell jegyezni, hogy a mérkőzés játékvezetője Kulcsár Katalin volt, ezután nehéz volt nem arra gondolni, hogy a szakember problémája az volt, hogy egy nő vezette a meccset. A Magyar Nemzet megkereste a szakembert, hogy mire is gondolt. Bognár György nem ment bele, viszont az kiderült, hogy beidézte az MLSZ.

Nem a játékvezető miatt kaptunk ki, ő jól végezte a dolgát. Hogy akkor mire gondoltam? Majd kedden a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága előtt elmondom, ugyanis beidéztek tárgyalásra az MLSZ jó híre megsértésének gyanújával.

A meccs összefoglalója:

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!