Magyar foci

Rebrov: Nehéz ilyen talajon futballozni

A Fradi vezetőedzője szerint a fű nem kapott elég vizet a mérkőzés előtt. Mostantól az Espanyol elleni találkozóra kell figyelnek.

A címvédő Ferencváros 4-0-ra nyert Pakson a labdarúgó OTP Bank Liga hatodik fordulójában, szombaton.

Bő tíz perc foci elég volt a Fradinak Pakson
Böde gól nélkül maradt korábbi együttese ellen.

A találkozó után Szerhij Rebrov vezetőedző a klubhonlapon értékelt.

Elég nehéz volt megszerezni az első gólt, hiszen kompakt volt az ellenfél. De aztán sikerült eredményesnek lennünk, majd újabb és újabb gólt is lőttünk. A szurkolóink élvezhették ezt a meccset, de a találkozót most már el is kell felejteni. Már az igen komoly, Espanyol elleni találkozóra kell figyelnünk.

Újságírói kérdésre Rebrov arra is válaszolt, mi okozhatta a nehézséget az első húsz percben.

„A pálya is közrejátszhatott ebben. Néztem a Fehérvár elleni Paks-találkozót is, nagyon nehéz ilyen talajon futballozni. Ha nem megfelelően vizes a gyep, az sérülést okozhat, ez nagyon rizikós. A szünetben változtattunk a struktúrán, több játékosom is javított az addigi hibákon, és újabb gólokat szerezhettünk volna. Korábbi mondatomra visszatérve: a pálya tökéletes volt, remek munkát végeztek az itt dolgozók, a probléma ott volt, hogy nem kapott elég vizet a mérkőzés előtt.”

Azt is kérdezték a vezetőedzőtől, hogy a győzelem mennyi önbizalmat adhat az Espanyol elleni EL-meccsre.

A Fradi akármelyik sorozatban is indul el, ott nyerni akar. Az első félidő után mondtam, hogy fontos lenne kapott gól nélkül lehozni a találkozót. Ez sikerült, ami a játékosainknak is nagy önbizalmat adhat.

Kiemelt kép: fradi.hu

Olvasói sztorik