Magyar foci

Rossi kapitány olasz topcsapatokkal hozta össze Szoboszlait

Van választási lehetőség.

Szoboszlai Dominik csodálatos gólja Szlovákia ellen csak tovább erősítette a vélekedést: a 18 esztendős válogatott csillag a jövő nagy magyar futballistája lehet. Salzburgban régóta tudják, hogy kincsre leltek, a hírek szerint nem is kapkodják el a játékos esetleges értékesítését.

Kérőkben nincs hiány, az elmúlt hetekben, hónapokban csak kapkodtuk a fejünket, Szoboszlai milyen fantasztikus klubok radarjára került fel. A Marco Rossi szövetségi kapitánnyal interjút készítő olasz Interdipendenza sem hagyta ki a kérdést: mi lesz Szoboszlai Dominik sorsa?

Tudom, hogy Olaszországból is jelentős érdeklődés mutatkozik iránta. Dominik sem zárkózik el, ugyanis nagyon kedveli a Serie A-t. Szerintem is tökéletes választás lenne a részéről, olyan liga, melyben fejlődhetne, gyorsulhatna a játéka

– magyarázta Rossi.

A szakember a nemzetközi kupában is szereplő együttesben látná szívesen Szoboszlait, példaként a két római (Lazio, AS Roma) és a két milánói (Inter, Milan) csapatot említette. Marco Rossi szerint jövő januárban vagy legkésőbb a nyáron eldől a magyar tehetség sorsa.

Kiemelt kép: MTI/Illyés Tibor

Olvasói sztorik