Magyar foci

Hétgólos meccsen verte a Vasas az Újpestet

Az angyalföldiek 4-3-ra nyertek az Illovszky-stadionban.

A Futball Éjszakája keretein belül megrendezett felkészülési mérkőzésen az NB II-es Vasas 4-3-ra legyőzte az Újpestet az Illovszky-stadionban.

Az Újpest jobban kezdte a mérkőzést: a 4. percben Nwobodo lőtt mellé éles szögből. A 8. percben megszerezték a vezetést a vendégek: Feczesin Róbert 9 méterről helyezett a jobb sarokba. Ezt követően átvette a Vasas az irányítást. A 16. percben Szatmári szöglete után Balajti Ádám lőtt 16 méterről, Banai a jobb felső sarok elől szedte ki a labdát. A másik oldalról Daróczi végezte el a szögletet, Király Botond remekül érkezett és a hálóba csúsztatott. A 20. percben fordítottak a hazaiak: Király indította parádés labdával Terbét, aki jobbról középre adott, Balajti pedig hat méterről a kapuba lőtt.

Gera Zoltán döntetlennel debütált az U21-es válogatott padján
Nem született gól a Dánia elleni felkészülési mérkőzésen.

A 29. percben növelték előnyüket az angyalföldiek: Szatmári Lóránd ugratta ki Birtalan Botondot, ő pedig 10 méterről higgadtan helyezett a kapuba. A 37. percben Simon szépített 2 méterről. A második félidő eleje kiegyenlített küzdelmet hozott, majd a 60. percben Rétyi fejelt fölé 8 méterről. A 62. percben Torghelle Sándor debütált csapatunkban, miután Balajtit váltotta. A 64. percben újra betalált a Vasas: Szatmári 15 méterről gyönyörűen lőtte ki a jobb alsó sarkot.

A 73. percben a hosszú sérülés után felépült Kleisz Márk is lehetőséget kapott Szanyó Károlytól. A 75. percben Torghelle lövése lepattant a védőkről, Rétyi ismétlését pedig Pajovic szögletre mentette. A 82. percben Bősz szerencsétlen mozdulata után szépítettek az újpestiek, de a mérkőzést a Vasas nyerte 4-3-ra – tudósított a hivatalos klubhonlap.

Kiemelt kép: vasasfc.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik