Magyar foci sport

Két perc sem kellett a válogatottnak a gólhoz

Vezettünk Montenegróban, de fordítottak a hazaiak.

A Szlovákia elleni hétfői Eb-selejtező előtt csütörtök este Montenegróban játszott barátságos mérkőzést a magyar válogatott.

Marco Rossi szövetségi kapitány csapata kevesebb mint két perc alatt vezetést szerzett: Holender Filip negyedik válogatottbeli fellépésén első találatát jegyezte egy remek akció végén, Holman Dávid passza után, közelről.

A jó kezdést nem követte jó folytatást: a hazaiak fordítani tudtak, és 2-1-re nyertek.

Továbbra is nyeretlen a magyar válogatott Montenegró ellen
Nem sikerült jól Marco Rossi első tét nélküli mérkőzése, hiába a jó kezdés.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!