Magyar foci sport

Szerződést bontottak a korábbi magyar válogatott labdarúgóval

Hrepka Ádám már nem a Vasas játékosa.

A Vasas FC szerződést bontott a 32 éves, korábbi háromszoros válogatott Hrepka Ádámmal, aki így szabadon igazolható – adta hírül a klub honlapja.

A támadó tavaly nyáron igazolt a Vasashoz, az első szezonban 19 bajnokin kapott lehetőséget, amelyeken egy gólt szerzett. A most futó idényben nem lépett pályára a csapatban.

A Vasas leigazolta Torghelle Sándort
A 37 éves csatár egyéves szerződést írt alá.

Kiemelt kép: vasasfc.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!