Magyar foci sport

Gyász: 24 évesen elhunyt a magyar focista

Az Enyingi VSE játékosa, Boda Tamás közlekedési balesetben vesztette életét.

Szörnyű hírről számolt be a feol.hu portál: csütörtök reggel tragikus hirtelenséggel elhunyt a Fejér megyei első osztályban szereplő Enyingi VSE labdarúgója, Boda Tamás. A 24 éves játékos közlekedési balesetben veszítette életét.

A szurkolók bevették a kölni dómot, lélegzetelállító az eredmény
Csaknem ötezren imádkoztak a csapat sikeréért.

Boda tízesztendős korában kezdett el Enyingen futballozni, majd középiskolai tanulmányai alatt Dunaújvárosban a VSI, a PASE, valamint a Pálhalma II alakulatában játszott. Az idei szezonban csatlakozott újra az Enying felnőttcsapatához, és a nyári felkészülést követően készen állt a bemutatkozásra (a Lajoskomárom elleni múlt vasárnapi összecsapáson már a kispadon várt bevetésre többedmagával).

Vasárnap a Fejér megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság második fordulójában a Tordas vendégeként lépett volna pályára az enyingi gárda, a találkozót azonban érthető okokból, a két együttes közös megegyezésével elhalasztják, és új időpontban, szeptember 18-án, szerdán 17 órakor játsszák – írja a feol.hu

Kiemelt kép: Enyingi VSE Facebook

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!