Magyar foci

Lanzafame elmondta véleményét a Fradi EL-meccséről

Tetszett neki egykori csapata játéka, továbbra is szurkol a Ferencvárosnak.

Davide Lanzafame volt a Reggeli Start vendége, ahol az olasz támadó beszélt egykori csapata, a Ferencváros Európa Liga-meccséről, valamint régi-új együttese, a Honvéd várható helyezéséről is.

Mint ismert, a Ferencváros csütörtökön gól nélküli döntetlent játszott a litván Suduva vendégeként az EL selejtezőjének utolsó, negyedik fordulójában. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik.

Reméljük a legjobbakat. A Fradi kiválóan játszott, de nem sikerült eldöntenie a mérkőzést. Ennek ellenére jó esélye van, hogy az Európa Ligában felkerüljön a főtáblára

– mondta diplomatikusan Lanzafame.

A Honvéddal kapcsolatban kifejtette, egyetlen játékos, azaz az ő érkezése nem változtathat meg egy egész csapatot, erre csak Lionel Messi és Cristiano Ronaldo lenne képes. Ennek ellenére mindent megtesz, hogy segítsen a pocsékul rajtoló kispestiekkel, akik szerinte odaérnek majd a dobogóra a szezon végén.

„Sose szerettem a könnyű sikereket”

Davide Lanzafame volt a Reggeli Start (DIGI Sport) vendége, ahol az olasz támadó beszélt a Honvédról, a kispesti céljairól, de a Serie A szombaton kezdődő küzdelmei is szóba kerültek.

Közzétette: Budapest Honvéd FC – 2019. augusztus 23., péntek

Olvasói sztorik