Magyar foci

Rebrov: Dühös vagyok

Van jó hír is, az ukrán tréner szerint más lesz a visszavágó.

Csapnivaló játékkal ért el 0–0-t a Ferencváros az Európa Liga-selejtező negyedik fordulójának első mérkőzésén, az egyetlen jó hír, hogy a visszavágón kiharcolható a csoportkörös szereplés. Az M4 Sportnak nyilatkozó Szerhij Rebrovval sem lehetett volna madarat fogatni, abba kapaszkodott, amibe tudott.

Dühös vagyok, mert meg kellett volna nyernünk a mérkőzést, de sajnos kimaradtak a helyzeteink. A budapesti mérkőzés teljesen más lesz, ott kell eldöntetünk a párharcot. A teljesítménnyel elégedett vagyok, csak gólt nem sikerült rúgni

– magyarázta Rebrov, aki a Fradi honlapjának kifejtette azt is, a Suduva megmutatta, hogy kiválóan tud védekezni, mind a földön, mind a hosszú labdák esetében.

Kiemelt kép: fradi.hu

Európa Liga, playoff, első mérkőzés

Suduva (litván) – FTC 0-0
Marijampolé
v.: Schüttengruber (osztrák)
Suduva: Kardum – Svrljuga, Kerla, Jankauskas, Hladik, Zivanovic – Renan Oliveira (Jankauskas, 78.), Matulevicius, Verbickas – Topcagic (Vezevicius, 90+2.), Tadic (Gotal, 70.).
FTC: Dibusz – Lovrencsics, Blazic, Dvali, Heister – Sigér, Haratin – Zubkov, Skvarka (Varga R., 76.), Tokmac (Bőle, 87.) – Boli (Priskin, 67.).
sárga lap: Zivanovic (88.)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik