Magyar foci

Súlyos Nagy Ádám sérülése: a szlovákok elleni Eb-selejtező is kérdéses

A Bristol City keretéből is kimaradt.

Hiába vett álomrajtot Angliában Nagy Ádám, most hosszú időre nélkülöznie kell klubjának, és a szlovákok elleni sorsdöntő Eb-selejtezőn sem játszhat a magyar válogatott alapembere.

Már az első angliai mérkőzése után áradozott róla Lee Johnson vezetőedző, aztán a második mérkőzésének első félidejében egy lapos lövéssel vette be a Queens Park Rangers kapuját. Nem sokkal később megsérült, a második félidőben már nem játszott.

A héten több információi is napvilágot látott az állapotáról, olyan is volt, amelyik szerint már a Bristol City kedd esti bajnokiján pályára lép. Nagy Ádám végül a keretben sem került be a Derby elleni Championship–mérkőzésen.

Nagy sérülése nem is nagyon csúnya, de annyira azért komoly, hogy három-négy hétig tartson a felépülése. Még megnézetjük egy specialistával, ha a duzzanat elmúlik, remélhetőleg felgyorsul a felépülése is

– nyilatkozta a mérkőzés előtt Lee Johnson.

Mindez azt jelenti, hogy amennyiben valóban 3-4 hétre kidől Nagy, nem tud majd pályára lépni a Szlovákia elleni Európa-bajnoki selejtezőn sem szeptember 9-én.

Olvasói sztorik