Magyar foci sport

Súlyos Nagy Ádám sérülése: a szlovákok elleni Eb-selejtező is kérdéses

A Bristol City keretéből is kimaradt.

Hiába vett álomrajtot Angliában Nagy Ádám, most hosszú időre nélkülöznie kell klubjának, és a szlovákok elleni sorsdöntő Eb-selejtezőn sem játszhat a magyar válogatott alapembere.

Már az első angliai mérkőzése után áradozott róla Lee Johnson vezetőedző, aztán a második mérkőzésének első félidejében egy lapos lövéssel vette be a Queens Park Rangers kapuját. Nem sokkal később megsérült, a második félidőben már nem játszott.

A héten több információi is napvilágot látott az állapotáról, olyan is volt, amelyik szerint már a Bristol City kedd esti bajnokiján pályára lép. Nagy Ádám végül a keretben sem került be a Derby elleni Championship–mérkőzésen.

Nagy sérülése nem is nagyon csúnya, de annyira azért komoly, hogy három-négy hétig tartson a felépülése. Még megnézetjük egy specialistával, ha a duzzanat elmúlik, remélhetőleg felgyorsul a felépülése is

– nyilatkozta a mérkőzés előtt Lee Johnson.

Mindez azt jelenti, hogy amennyiben valóban 3-4 hétre kidől Nagy, nem tud majd pályára lépni a Szlovákia elleni Európa-bajnoki selejtezőn sem szeptember 9-én.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!