Magyar foci

Gróf Dávid: Többször elképzeltem, hogy milyen lesz a Fradi kapujában állni

A Kaposvár elleni bajnokin először kezdhetett a Ferencvárosban Gróf Dávid, aki nyáron igazolt a zöld-fehérekhez. Kapott gól nélkül hozta le a mérkőzést.

Szerhij Rebrov a Kaposvár elleni bajnokin szavazott először bizalmat Gróf Dávidnak, miután a nemzetközi mérkőzéséken Dibusz Dénes állt a zöld-fehérek kapujában.

Pénteken tudtam meg, hogy én fogok védeni. Az edzés előtt volt egy kis taktikai értekezlet, akkor szólt Balogh Tamás, az FTC kapusedzője, hogy úgy készüljek, én kezdhetek majd. Már több mint hat hete erre készülök, többször elképzeltem ezt a helyzetet, ott volt a fejemben az a kép, hogy én állok a kapuban. Remek este volt, hiszen játszhattam, próbáltam élvezni minden percét. Köszönöm a családomnak és a barátaimnak, hogy végig hittek bennem, a győzelmet szeretném nekik ajánlani. Örülök, hogy kapott gól nélkül sikerült a bemutatkozás, ugyanilyen keményen fogok dolgozni a továbbiakban is, aztán az edző eldönti majd, melyik meccsen ki védhet

– nyilatkozta játékos a fradi.hu-nak.

Megfeszülhet itt az MLSZ, akkor sem lesz változás az NB I-ben
A Magyar Labdarúgó Szövetség az elmúlt években mindent megtett annak érdekében, amit közgazdaságilag meg lehet tenni a magyar futball feltámasztásáért, de hiába, ha a klubvezetők másképp gondolkodnak.

Gróf állítja, ez a siker önbizalmat adhat a csapatnak az Európa Liga playoffköre előtt.

Fontos volt ez a győzelem már csak azért is, hogy a keddi vereség után jó eredményt érjünk el. Most önbizalmat szereztünk, készülünk a csütörtök Európa Liga-mérkőzésre

– mondta.

Ezzel a góllal nyert a Ferencváros:

Kiemelt fotó: www.fradi.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik