Magyar foci

Lanzafame ismét őrült összeget mozgat meg az NB I-ben

A Honvédnak csatár kell, Rebrov nem csípi az olaszt.

Noha Davide Lanzafame emlékezetes Instagram-posztja már rég nem elérhető („Csak a Kispest!” – írta tavaly januárban az Indiai-óceán homokjába a Maldív-szigeteken), elképzelhető, hogy hamarosan ismét a Honvédban, a Honvédért futballozik.

Az előző évadot már a Ferencvárosban töltő olasz támadó köztudottan nem ápol jó viszonyt Szerhij Rebrov edzővel, ráadásul a Fradi megszámlálhatatlan külföldi játékost alkalmaz, ez a magyar bajnokságban gondot jelenthet. Csütörtökön a Csakfoci robbantotta a bombát az információval, mely szerint Lanzafame hamarosan visszatér a Honvédba.

Nem titok, hogy a kispestiek csatárra vadásznak, a Rangadó is úgy értesült, szinte bizonyos, hogy a hiányt a korábbi kedvenc megvételével orvosolják. Lanzafame szerződése 2021 nyaráig szól a Fradinál, így a kispestieknek ki kell vásárolniuk. Úgy tudjuk, az összeg nagyjából megegyezik majd azzal a 700 ezer euróval, azaz csaknem 230 millió forinttal, mint amennyit a Honvéd kapott tavaly.

Nagy kérdés az is: mennyi lesz a 32 esztendős gólgyáros fizetése Kispesten? A 444 az év elején cikkezett az NB I-es bérekről, Lanzafame kapcsán azt írta a lap, havi 18 millió forintot keres.

Kiemelt kép: MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik