Magyar foci

Az MLSZ döntését bírálja a másodfokon is elkaszált Balmazújváros

Nincs licencük, de elutaznak a szolnoki bajnokira.

Csípős hangvételű közlemény adott ki a Balmazújváros labdarúgócsapata, miután az MLSZ Fellebbviteli Licencadó Bizottsága  elkaszálta az NB II-es csapat fellebbezését.

AZ MLSZ Fellebbviteli Licencadó Bizottsága pénteken alaptalanul és jogtalanul elutasította a fellebbezésünket az NB II-es indulás kapcsán. Ennek ellenére a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő játékosai úgy döntöttek, hogy az ellenfél és a sport iránti tiszteletüket kifejezve elutaznak vasárnap Szolnokra, és lejátszák soros mérkőzésüket. Ezzel is kifejezve köszönetüket a balmazújvárosi klub vezetősége, szakmai stábja, és szurkolói felé

– írják a klub hivatalos honlapján.

A másodfokon eljáró Fellebbviteli Licencadó Bizottság mai ülésén helyben hagyta az MLSZ elsőfokú döntését, mely július 29-én megvonta a Balmazújvárostól a férfi NB II-es licencet – írja az MLSZ honlapja.

Ez azt jelenti, hogy a csapatnak nincs érvényes licence a 2019-2020-as másodosztályú bajnokságra, így a hatályos szabályzatok értelmében a Balmazújvárossal szemben a szövetségnek további jogi eljárást kell lefolytatnia, amelynek végleges lezárultáig a klub maga dönthet arról, hogy csapata lejátssza-e soron következő mérkőzéseit.

Olvasói sztorik