Magyar foci

Juhász Roland visszautasítja, hogy nagyképű lett volna a Vidi

A Vaduz elleni vereség különösen fájó a Mol Fehérvár védőjének.

Csütörtök este a harmadik selejtezőkör első mérkőzéseivel folytatódik az Európa Liga, sajnos már magyar csapatok nélkül. A Budapest Honvéd óvását elutasította az UEFA, így a Craiova tizenegyes-párbajbajban aratott sikere maradt (egyelőre) érvényben, a Debreceni VSC-nek nem volt reális esélye a Torino ellen, míg a Mol Fehérvár FC úgy búcsúzott a Vaduz ellen, hogy 1-0-s előnnyel várta a múlt heti visszavágót, de 2-0-ra kikapott.

Utóbbi párharcról a molcsapat.hu-nak nyilatkozott a székesfehérváriak játékosa, Juhász Roland, s kijelentette: nem volt nagyképű a csapat, nem vették félvállról a találkozót.

Az előfordulhat, hogy néhányan a csapatból túlságosan is a komfortzónájukban érezték magukat a Vaduz ellen, azt azonban visszautasítom, hogy nagyképűen álltunk volna a Vaduz elleni párharchoz. Volt egy kis kakaskodás a vaduzi kispadnál, biztosan ezért mondta az edzőjük, amit nyilatkozott, más jelét egészen biztosan nem tapasztalhatta annak, hogy lebecsültük volna őket, mert nem így volt

– reagált Juhász Roland a vaduziak nyilatkozatára, miszerint „nem láttak még olyan sznob csapatot, mint a Fehérvár”. Juhász a teljes interjúban arra is kitért, számára azért különösen fájó ez a vereség, mert lehet, hogy ez volt pályafutása utolsó nemzetközi kupameccse.

Kiemelt kép: molfehervarfc.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik