Magyar foci sport

Egy légiós is helyet kapott Gera válogatott keretében

Dániában vívják az első mérkőzésüket a huszonegy évesek.

A jövő héten kétnapos összetartással kezdi meg a közös munkát az U21-es válogatott. Gera Zoltán szerdán hirdetett keretet, melyben Bíró Bence, a portugál Guimares támadója is helyet kapott. A magyar fiatalok a 2021-es magyar-szlovén társrendezésű Európa-bajnokságra készülnek, a „bemutatkozó” összecsapást szeptember 6-án Dániában vívják (melyet még ebben az esztendőben újabb öt tesztmeccs követ).

Azért tartottam fontosnak, hogy az első felkészülési mérkőzések előtt összejöjjünk néhány napra, mert jókora lemaradásban vagyunk azokhoz a riválisokhoz képest, akik már tavaly novemberben megkezdték a közös munkát. Két nap alatt behatároltak a lehetőségeink, de a rendelkezésre álló rövid időben igyekszünk minél jobban megismerni a kerettagokat, és természetesen ők is megismerhetik a mi elképzelésünket az előttünk álló közös munkáról, illetve arról a játékstílusról, amit képviselni fog a válogatott a következő időszakban

– mondta az mlsz.hu oldalnak Gera Zoltán.

A magyar keret

Kapusok: Demjén Patrik (ZTE), Varga Ádám (Soroksár), Bese Balázs (MTK), Zöldesi Illés (Kisvárda)

Védők: Bolla Bendegúz (ZTE), Kovács Krisztián (Győr), Takács Zsombor (Ferencváros), Szilágyi Zoltán (Vasas), Nagy Zsombor (MTK), Tóth Bence (Vasas), Gergényi Bence (ZTE), Deutsch László (Csákvár), Szalai András (Paks)

Középpályások: Csonka András (Soroksár), Hinora Kristóf (Vasas), Kovács Milán (Vasas), Tajti Mátyás (DVTK), Banó-Szabó Bence (Honvéd), Szabó Bence (DVTK), Daróczi Zoltán (Vasas), Kiss Bence (Haladás)

Támadók: Csernik Kornél (Soroksár), Kiss Tamás (Puskás Akadémia), Kovácsréti Márk (Kisvárda), Szánthó Regő (Győr), Kundrák Norbert (Soroksár), Bíró Bence (Guimares, portugál), Dragóner Filip (Mezőkövesd)

Kiemelt kép: MTI Fotó: Illyés Tibor

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!