Magyar foci bajnokok ligája

Rebrov: Most megmutathatjuk, milyen erősek vagyunk

A Ferencváros vezetőedzője a Valletta ellen jobban aggódott, mint most a Dinamo Zagreb elleni meccs előtt.

Kedd este a Dinamo Zagreb vendégeként lép pályára a Ferencváros a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörének odavágóján. A találkozó előtt a magyar bajnok ukrán vezetőedzője, Szerhij Rebrov tartott sajtótájékoztatót.

Ezen a szinten mindenki megérdemli, hogy idáig eljutott. A Dinamo egy híres csapat Horvátországban. Örülök, hogy itt vagyunk, és megmutathatjuk, milyen erősek vagyunk. Az előző kör visszavágóján voltak gondjaink, de most bizonyíthatunk. Érdekes kör ez nekem, abszolút ki-ki párharc lesz. Csapatként erős a Dinamo, nagyon jó támadószekciójuk van. Tiszteljük őket, de meg kell mutatnunk, mit tudunk, a saját dolgunkkal kell csak foglalkoznunk. Van személyes tapasztalatom Horvátországból, mindig minőségi játékosok voltak itt. Tudom, hogy az itteni emberek szeretik a futballt és az egész atmoszférát, ezért jó érzés nekem is itt lenni. Mindig nyomás alatt vagyok, ezt éreztem a Valletta elleni mérkőzések előtt. Akkor jobban aggódtam, mint most. Nem tudom, most ki számít favoritnak, a futballban minden megtörténhet. Azért dolgozunk, hogy minél tovább juthassunk.

– idézi Rebrov szavait a hivatalos klubhonlap.

Még nincs vége: nekimegy az UEFA döntésének a Honvéd
A magyar csapat tulajdonosa szerint nem olyan fából faragták sem a klubot, sem őt, hogy ezt ennyiben hagyják.

Újságírói kérdésre Sigér Dávid arra válaszolt, hogy a Ferencváros önbizalmat meríthet-e a magyar válogatott márciusi, 2-1-es Horvátország elleni győzelméből.

Van egy pár játékos a keretünkben, aki játszott azon a válogatott-mérkőzésen. Ez egy teljesen más párharc. Ez akkor jót tett az egész magyar nemzetnek, de a Fradi és Dinamo mérkőzésén ez már egyáltalán nem fontos. Remek játékosként egy ilyen mérkőzésen pályára lépni. Amikor az emberek úgy vélik, hogy egy találkozónak van esélyese, az mindig jobb reakciót vált ki a játékosokból. Örülünk ennek az ellenfélnek, hiszen így nincs szükség külön motivációra

Kiemelt kép: fradi.hu

Olvasói sztorik