Magyar foci

Kemény nyilatkozat Újpestről: „hidegen hagy, mit skandálnak a szurkolók”

Zsótér Donát nem érti, miért kell az első bajnoki után számon kérni őket.

Megírtuk: a Puskás Akadémia 3-1-re nyert az Újpest vendégeként szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga első fordulójában.

Az újpestieknél a kezdőcsapatban kapott helyet Zsótér Donát, aki a szegedma.hu portálnak meglehetősen indulatosan nyilatkozott a csapat szurkolóiról, akik viszonylag korán türelmetlenné váltak.

Őszintén, engem hidegen hagy, hogy mit skandálnak a szurkolók. Nem tudom, hogy mire föl volt ez a »k.rva gyengézés«. Ez volt az első meccsünk, szerintem nem történt tragédia. Nekik ez a véleményük, ettől mi nem leszünk kevesebbek. Csináljuk tovább a dolgunkat, aztán meglátjuk, hogy mi lesz.

Később a klub Facebook-oldalán finomította szavait.

„Először is szeretném az elején leszögezni, hogy természetesen nagyon is fontos a szurkolók véleménye, akkor is ha pozitív, és akkor is ha negatív. Az ország legjobb tábora a mienk, akik akkor is ott voltak mellettünk, kísértek el minket, amikor senki más, ezért csak hálásak lehetünk nekik. A fenti nyilatkozatommal arra akartam rávilágítani, az a legfontosabb, hogy nekünk a pályán kell mindent megtenni azért, hogy a végén győztesen hagyhassuk el azt. Sajnos ez most nem sikerült, de ez még csak az első bajnoki volt, még keményebben kell mennünk előre és most hétvégén fel kell szántsuk a pályát a győzelemért Diósgyőrben”

Csapatunk középpályásával a szezonnyító mérkőzést követően készült egy interjú, melyben az alábbiak hangzottak el:…

Közzétette: Újpest FC (hivatalos) – 2019. augusztus 5., hétfő

A meccsről is beszélt a szegedma.hu-nak.

„Ez volt az első mérkőzésünk, így még nem dőlt össze a világ. Szerettünk volna nyeri és erre meg is volt az esélyünk, de sajnos nem éltünk ezzel. A Puskásnak nem sok lehetősége volt, de azokat kihasználta. Kicsivel nagyobb szerencsével meglehetett volna a döntetlen, de most nem jött össze” – fogalmazott.

A Puskás kihasználta a lehetőségeit, az Újpest nem
Edzői értékelések az OTP Bank Liga első fordulójának szombati mérkőzéseiről.

„Minden évben kitűzünk egy célt, tavaly sajnos lemaradtunk az Európa Ligáról, ezt idén szeretnénk elérni. A kupában is szeretnénk jól szerepelni. Úgy gondolom, hogy az erőnk és a kitartásunk megvan ehhez, úgyhogy már csak a góloknak és az eredményeknek kell jönniük.”

Kiemelt kép: MTI

Olvasói sztorik