Magyar foci

Rajczi borította a bilit, beszólt a kaposvári vezetésnek

A játékos szerint a Rákóczinál a menedzsment sehol sincs a többi NB I-es csapathoz képest.

Megírtuk: az élvonalbeli szereplést kiharcoló Kaposvári Rákóczi a hivatalos honlapján adta hírül az egyik legrutinosabb játékosa, Rajczi Péter távozását. A korábbi 11-szeres válogatott futballista az NB I helyett a harmadosztályt választotta, III. Kerületi TVE-be igazolt. A játékos a sonline.hu-nak meg is indokolta a döntését.

„Elég volt a birkózásból. Méltatlannak éreztem a körülöttem kialakult helyzetet, ami már több, mint egy hónapja húzódott. Ajánlottak ugyan szerződéshosszabbítást, de ezt nem tudtam elfogadni, hiába szeretem a klubot. Úgy éreztem magam, mintha egy marék Maripent kellett volna bevennem víz nélkül, amit nem tudok lenyelni. Hozzá kell tennem, hogy a fizetéssel soha nem csúsztak, de a menedzsment sehol sincs a többi NB I-es csapathoz képest. Hiába van tulajdonosa a klubnak, gazdája nincs” – mondta a játékos.

„Nem szakmai okai vannak a váltásnak, hiszen biztosan kaptam volna lehetőséget az élvonalban. Waltner Róbert és Illés János is szerette volna, hogy Kaposváron maradjak. Tudtam, hogy nem kezdő játékosként számítottak volna rám, de jelenleg egy igazi támadó van a csapatban. Emellett pedig az öltözőben is tudtam volna segíteni.”

Hozzátette: „úgy érzem, hogy Trabanttal versenyzünk a Ferrarik ellen. Nem kell szégyellni, hogy nekünk csak Trabantunk van, azt kell fejleszteni és majd mindenki veregeti a vállunkat, ha sikerült.”

Kiemelt kép: sonline.hu

Olvasói sztorik