Magyar foci

Meccs közben kapott szívrohamot a magyar játékvezető, megyeegyes focista mentette meg az életét

Keményvári Balázs lélekjelenlétének köszönhetően nem történt tragédia.

A Fejér megyei I. osztályban szereplő Szigethalom SC a Facebookon tette közzé, hogy a Martonvásár ellen játszott felkészülési mérkőzésen sokkoló dolog történt, amely végülis szerencsésen végződött.

A játékvezető, az 55 éves Nagy Béla a 36. percben szívrohamot kapott és eszméletlenül esett össze a pályán. A szigethalmi labdarúgó, Keményvári Balázs lélekjelenlétének és szakszerű beavatkozásának hála húszperces szívmasszázsával tartotta életben őt, amíg a mentők kiérkeztek a helyszínre, és a székesfehérvári kórházba szállították a játékvezetőt.

Az eset óta a klub tudott beszélni az érintett játékvezetővel is, aki elmondta, hogy már jobban van, miután szívkoszorúér-tágító műtétet hajtottak rajta végre.

Az eset azért is különleges, mert hasonló történt néhány éve ugyanitt. Akkor a Martonvásár megyei első osztályú mérkőzését játszotta Pálhalma ellen. A meccs végeztével az öltözőben rosszul lett Takács Lajos (38), aki korábban a Videoton játékosa volt, ám az ő életét nem sikerült megmenteni. A hírek szerint szívinfarktust kapott.

Életmentő EmlékéremMint azt korábban hírül adtuk, a tegnap délután Martonvásár csapat ellen játszott felkészülési…

Közzétette: Szigethalom SC – 2019. július 25., csütörtök

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik