Magyar foci

Legközelebb csak 2020-ban játszhat saját stadionjában az Újpest

Újabb csúszás a felújítás során.

Tovább csúsznak az NB I-es Újpest stadionjának felújítási munkálatai, ezért legközelebb 2020-ban játszhat otthonában a csapat – jelentette a klubhonlap

A Szusza Ferenc Stadion felújítása már tart egy ideje, és legutóbb arról szóltak a hírek, hogy október helyett csak novemberben készül el, addig pedig az Illovszky Rudolf Stadionban fogadja ellenfeleit a gárda.

A legjobb minőségű termőréteget szállítmányozó bánya technikai okok miatt napi szinten jóval kevesebb anyagot tud szállítani, ezért módosítani kellett a vetés dátumát, amelyet a kivitelező augusztus 15. napjára tűzött ki. A vetéstől kezdve pedig 12-20 hét alatt fejlődik ki megfelelően a gyep. Ha a fenti dátummal és a 12-20 héttel számolunk, akkor reális az esélye annak, hogy a pálya megfelelő kialakítása és megóvása érdekében legközelebb csak 2020-ban lépünk újra itthon pályára, a február 1-i, Mol Fehérvár FC elleni rangadón.  A novemberi-decemberi időszakban ez mindössze két hazai mérkőzést érint, amit a Vasas otthonában kell játszanunk.

– szól a közlemény.

BL: azért jó a Fradi, mert két lábbal a földön jár
Semmi kényelem, semmi elbizakodottság – tartja Szerhij Rebrov, a Ferencváros edzője. Az eredmény: magabiztos játék, sima győzelem a Valletta FC ellen.

Kiemelt kép: MTI / Szigetváry Zsolt

Olvasói sztorik