A következő élő közvetítés része A végét elrontotta, de így is tovább kell jutnia a Fradinak

Kár a gólért, de így is jók az esélyei a Fradinak

Meglepően kezdődött a mérkőzés, mert az első öt percben nagyon aktívan kezdett a Valletta, aztán azt csinálta, amit előzetesen is vártunk, szépen beállt a saját térfelére. A vendégek középen tömörültek, a Fradi így a szélekre kényszerült, de végül egy pontrúgás kellett ahhoz, hogy sikerüljön feltörni a bunkert, Skvarka szöglete után a máltai kapus nagyot bakizott, a fejéről került a saját kapujába a labda.

A Fradi egy rövid időre visszaállt, várta, mit lép a máltai csapat, amely továbbra sem adta fel a védekezésre épülő játékát. A félidő második felében felpörgő Lanzafame két kimaradt lehetőség után kiharcolt egy büntetőt, majd be is lőtte, így a félidőben már kényelmes volt a Fradi előnye.

A folytatásban is hasonló volt a forgatókönyv, a magyar csapat ment előre, és kereste a rést a máltai falon. Zubkov remek passza után Lanzafame meg is találta, okosan pöccintette át a labdát a kapus fölött, megszerezve önmaga második, csapata harmadik gólját.

A hajrában közelebb állt a meccs a 4-0-hoz, mint a 3-1-hez, de a Valletta a csereként beállt Messias révén mégis szépíteni tudott. A hosszabbításban még Dibusznak kellett egy óriásit védenie, ha az bemegy, akkor az nagy csúnya lett volna.

Messias ide vagy oda, ilyen előnyről tovább kell jutnia a Fradinak.

Vissza a közvetítéshez
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik