Magyar foci

Alaposan beerősített az NB II újonca

NB I-es és nemzetközi tapasztalattal rendelkező játékosok érkeztek a Szegedhez.

Ahogy közeledik az NB II-es bajnoki rajt, úgy alakul folyamatosan az újonc Szeged-Csanád Grosics Akadémia kerete. Az Adem Kapic sportigazgató által irányított csapatépítés újabb, jelentős mérföldkőhöz érkezett. Ezúttal három tapasztalt és motivált labdarúgó írt alá: Gajdos Zsolt, Pongrácz Viktor és Mohl Dávid is játszott az NB I-ben – számol be a hírről a klubhonlap.

Gajdos (a képen) 26 éves, a Zalaegerszegtől érkezett, a friss édesapa motiváltan várja a szezonkezdést. Akár kabala is lehet a csapatnak a csatár, hiszen eddig háromszor sikerült feljutnia aktuális csapataival a másodosztályból az élvonalba. A legmagasabb szinten a Puskás Akadémia és a Haladás színeiben szerzett tapasztalatokat.

Súlyosan megsérült, mentővel vitték kórházba a Real Madrid sztárját
Marco Asensio bal térdében elszakadt az egyik szalag.

A 23 éves Pongrácz szerződése lejárt a Balmazújvárosnál, így játékintelligenciáját mostantól a szegedi középpályán kamatoztathatja. A Pápa mezében játszott NB I-es meccsen, míg 2015-ben, az U20-as világbajnokságon Magyarországot képviselte Új-Zélandon, a korosztályos válogatottban.

Mohl sikereinek listája a leghosszabb: magyar bajnoki cím, Ligakupa-elsőség, Magyar Kupa-győzelem is van már a hátvéd vitrinjében. Fehérvár, Debrecen, Kecskemét, Pécs és Újpest után Szombathely voltak karrierjének állomásai, most pedig Szeged. Nemzetközi tapasztalata sokat érhet az idén kivételesen erősnek ígérkező NB II-ben – tette hozzá a klub honlapja.

Kiemelt kép: szeged-grosicsakademia.hu

Olvasói sztorik