Magyar foci sport

Befutott a ZTE negyedik nyári igazolása

Szombathelyről érkezett az ukrán középpályás.

A ZTE FC a hivatalos oldalán jelentette be, hogy egy plusz egyéves szerződést kötött az ukrán Oleg Holodjukkal. A 31 esztendős középpályás tavasszal az élvonalnak búcsút intő Haladásban szerepelt, tíz bajnoki mérkőzésen egy gólt szerzett.

Mielőtt januárban hazánkba érkezett, az ukrán első osztályban a Karpati Lviv és a Vorszkla Poltava színeiben kétszáz alkalommal lépett pályára.

Demjén Patrik, Radó András és Nikola Mitrovics után Holodjuk a NB I-es újonc zalaiak negyedik nyári igazolása.

Kiemelt kép: instagram.com/ztefc

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!