Magyar foci sport

Oktatott az Újpest a Diósgyőr otthonában

A Kaposvár kikapott Szombathelyen.

Lenullázta az Újpest a hetedik nyári tesztmeccsét vívó Diósgyőrt. A dvtk.eu beszámolója szerint 900 szurkoló látta Miskolcon, ahogy a fővárosiak 3–0-ra diadalmaskodnak. A hazaiakat irányító Fernando Fernández szerint a DVTK nagyon rossz meccset játszott, az Újpest sikerét semmi sem veszélyeztette.

Továbbra is az a legfontosabb célunk, hogy a Honvéd elleni találkozón sikeresen szerepeljünk

– jegyezte meg a spanyol szakvezető.

Felkészülési mérkőzések

Diósgyőri VTK–Újpest FC 0–3 (0–2)

Gólszerző: Litauszki (25.), Koszta (45.), Simon K. (78. – 11-esből)

 

Szombathelyi Haladás–Kaposvári Rákóczi FC 2–1 (0–1)

Gólszerző: Kiss Bence (84.), Tamás L. (87.), ill. Szakály A. (32.)

Kiemelt kép: ujpestfc.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!