Magyar foci

Kovács István külön is gratulált a Fradinak

„Mindannyian a magyar futball felemelkedéséért dolgozunk” – nyilatkozta az EL-továbbjutás után.

Mind a négy OTP Bank Ligában szereplő együttesünk továbblépett a nemzetközi kupaselejtező második körébe: a Ferencvárosi TC kettős győzelemmel lesz ott a Bajnokok Ligája második körében, míg a Budapest Honvéd, Debreceni VSC, Mol Fehérvár FC trió tagjai az odavágó győzelmei után döntetlent elérve jutottak túl aktuális ellenfelükön az Európa Ligában.

A Vidi válogatott játékosa, Kovács István a klub honlapjának elmondta, a Zeta elleni 0-0 után elmondta, győzelemmel szerették volna elhagyni a felcsúti pályát, de a sokkal defenzívebben játszó ellenfél meggátolta őket ebben. A továbbjutás viszont megvan, mint ahogy a magyar riválisoknak is, akikről külön is szót ejtett:

Mindannyian a magyar futball felemelkedéséért dolgozunk. Ez egy pozitív dolog, hogy mind a négy csapat továbbjutott az aktuális párharcából. Külön gratulálunk itt a Ferencvárosnak, amely magabiztos teljesítménnyel lépett tovább. Valamint a másik két együttesnek is. Reméljük, hogy a következő körben is lesznek csapatok, amelyek továbbjutnak, minél több, ez fontos Magyarországnak, a magyar labdarúgásnak és a jövő évben nemzetközi porondon szereplő magyar kluboknak is.

Kiemelt kép: molfehervarfc.hu

Olvasói sztorik