Magyar foci

NB I: az újonctól igazolt az újonc

Aljosa Vojnovic a ZTE után Kaposváron folytatja.

Az OTP Bank Ligába frissen feljutó Kaposvári Rákóczi hivatalos oldalán jelentette be, Aljosa Vojnovic személyében újabb rutinos játékossal erősítette meg keretét. 

De Ligt már orvosin a Juventusnál
Hamarosan hivatalosan is bejelenhetik a holland védőt.

Aljosa Vojnovic a horvát NK Osijek együttesének saját nevelésű játékosa, aki a felnőtt csapatban is letette névjegyét. A védekező középpályás az eszéki klubon kívül több horvát, illetve osztrák gárdánál is megfordult, mielőtt Magyarországra igazolt volna. A 33 éves játékos az előző évadban a ZTE csapatával kötött egy évre szóló szerződést, melyet nem hosszabbított meg. A labdarúgó húzóembernek számított a zalai csapatánál, hiszen az őszi szezonban hét mérkőzésen lépett pályára, melyen két gól szerzett, azonban egy rossz mozdulatot követően keresztszalag-szakadást szenvedett, pont a Kaposvár ellen vívott mérkőzésen, így a szezon hátralévő részében már nem lépett pályára. A horvát, de magyar felmenőkkel is rendelkező labdarúgó az utánpótlás válogatottban 14 alkalommal szerepelt.

További hír, hogy Tömösvári Bálint még egy évet Kaposváron szerepel kölcsönben a Honvédtól, Herzsenyák Áron viszont távozik a somogyiaktól.

Olvasói sztorik