Magyar foci sport

NB II-es csapat verte a Debrecent

Siófokon győzött a Zalaegerszeg.

Ahogy a hajdúsági együttes honlapján olvasható, a DVSC azokra épített a Békéscsaba elleni, szombati tesztmeccsen, akik két nappal korábban kihagyták az albán Kukësi elleni Európa Liga-selejtezőt, vagy keveset játszottak. Ez meg is látszott a teljesítményen, ugyanis a vendégek két góllal feleltek Kinyik Ákos vezető találatára.

Az élvonal újonca, a ZTE Siófokon lépett pályára, és 1–0-ra diadalmaskodott, akárcsak a DVTK a Kisvárda ellen.

Felkészülési mérkőzések

Debreceni VSC–Békéscsaba 1–2 (1–1)

Gólszerző: Kinyik (11.), ill. Gréczi (41.), Pantovics (11-esből, 54.)

 

Kisvárda–Diósgyőri VTK 0–1 (0–0)

Gólszerző: Hasani (86.)

 

BFC Siófok–ZTE FC 0–1 (0–1)

Gólszerző: Barczi (10.)

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!