Magyar foci

Reagált az NB I újonca a stadionról szóló pletykákra

Hivatalos közleményt adott ki a ZTE.

Az OTP Bank Ligába frissen feljutott Zalaegerszegi TE FC hivatalos oldalán oszlatta el azokat a pletykákat, melyek a stadion felújításának kapcsán merültek fel. A klub az alább változtatás nélkül közölt közleményben jelezte: nincs veszélyben a hazai bajnokik megrendezése.

Ezúton szeretnénk tájékoztatni a szurkolóinkat, hogy az egyes médiaportálokon megjelent cikkekkel ellentétben a ZTE FC stadionjával kapcsolatban az MLSZ-nek semmi olyan jellegű elvárása nincs, ami a hazai mérkőzésrendezést veszélyeztetné.

 

Stadionunkban a vendégszektor jelenleg 800 fő befogadására alkalmas, amelyet szeretnénk bővíteni, mert az NB I-ben ennél nagyobb számú vendégszurkoló érkezésére is fel akarunk készülni. Az első hazai mérkőzésünkön a Ferencvárost fogadjuk, és szeretnénk számukra biztosítani, hogy a teljes tábor a kapu mögött foglalhasson helyet.

 

A biztonsági pályabejáráson a rendőrség azt javasolta, hogy ebben az esetben a teljes Keleti szektort alakítsuk át vendégszektorrá, melynek módja a teljes szektor előtti a kerítés megemelése, valamint a mozgáskorlátozott szektor leválasztása, így ennek megoldásán dolgozunk és ehhez kért segítséget Vigh László országgyűlési képviselő.

Kiemelt kép: Szekeres Péter/ztefc.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik