Magyar foci sport

Kínába igazolt a mezőkövesdi közönségkedvenc

Stefan Drazics a Csangcsun Jataj játékosa lett.

A gólerős szerb támadó másfél évnyi mezőkövesdi játék után, Kínában folytatja pályafutását – írja Stefan Drazics átigazolásáról a Mezőkövesd Zsóry fc honlapja.

Kedd délután elköszönt a csapattól az OTP Bank Liga tavalyi kiírásának egyik leggólerősebb játékosa, Stefan Drazics, aki Kínába költözik, és a másodosztályú Csangcsun Jatajnál folytatja pályafutását. Az eredményes szerb támadót érvényes szerződés kötötte a Mezőkövesd Zsóry FC együtteséhez, ám miután új klubja mindenben megegyezett a játékossal, és eddigi egyesületével, így megszületett a megállapodás.

A Mezőkövesdre a 2017–2018-as évadban érkező center első szezonjában négy, míg a most tavasszal befejezőben tizenegy találatig jutott, amivel csapata egyik legeredményesebb játékosává vált. Pontosan gólerős játéka, valamint közvetlen természete miatt is hamar a sárga-kék szurkolók egyik kedvencévé vált.

Kiemelt kép: mezokovesdzsory.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!