Magyar foci

Visszavonul a Budapest Honvéd 28 éves középpályása

Pölöskei Zsolt befejezi a pályafutását.

Visszavonul a Budapest Honvéd 28 éves játékosa, Pölöskei Zsolt. Pölöskei az MTK-ban nevelkedett, 2009 nyarától a Liverpool utánpótlásában edződött. Sérülései miatt döntött úgy, hogy befejezi a profi labdarúgást.

Vége. Sajnos vége. Hosszú út volt, de sajnos már akkor elindult egy folyamat, amikor 17 évesen megsérültem Liverpoolban. Egy-egy jobb időszakra meg tudtam állítani ezt a folyamatot, és akkor két-három évig egészséges tudtam maradni, de igazából folyamatosan volt valami, ami hátráltatott a pályafutásom során.

A játékos a Budapest Honvéd honlapjának nyilatkozott az állandó nehézségeiről.

– Nagyon nehéz, mert hasonló szinten azért még most is tudnék játszani, ahogyan az elmúlt években teljesítettem. Igazából azért is hoztam meg ezt a döntést, mert van egy mérce, amihez mindig igazodtam, és amihez mértem a teljesítményem. S most már nem tudom olyan szinten futballozni, amivel elégedett lennék. Elképzelhető, hogy tudnék játszani a mostani szinten, ezzel azonban nem tudok annyira azonosulni. Kettős érzéseim vannak, nehéz volt meghozni a döntést, viszont pár hónapja már megfogalmazódott bennem, csak nem akartam még nyilvánoságra hozni. A családom és a közeli barátok tudták, de mostantól már nem titok – mondta.

Kiemelt fotó: honvedfc.hu

Olvasói sztorik