Magyar foci

Izlandi szélsőt igazolt az Újpest

Aron Bjarnason a Breidablik Kópavogur csapatából érkezett.

Aron Bjarnason az NB I-es Újpestnél folytatja pályafutását – írta meg a klubhonlap. A 23 éves balszélső, aki csatárként is bevethető, az izlandi bajnokságában szerepelt eddig, a Breidablik Kópavogur csapatában, amely jelenleg a második helyen áll a pontvadászatban.

A korábbi U19-es és U21-es válogatott a bajnokság idei szezonjában kilenc mérkőzésen lépett pályára, ezeken négy találatot szerzett és négy gólpasszt adott. A korábban Izlandi Kupát nyert (2013) labdarúgó emellett az idei kupasorozatban öt meccsen háromszor volt eredményes.

A 8-as mezszámot választó 173 centiméter magas Bjarnason a július 22-ei héten csatlakozik az újpestiekhez, előtte még korábbi együttesében Európa Liga-selejtezőn lép pályára az FC Vaduz ellen.

Az Újpest egy nagy klub Magyarországon, gazdag történelemmel, már nagyon várom, hogy csatlakozzak és megmutathassam a szurkolóknak, hogy mire vagyok képes. Bízom benne, hogy hamar alkalmazkodom majd az itteni futballhoz és bekerülök a kezdőcsapatba. Támadó vagyok, így azon leszek minden erőmmel, hogy segítsem az együttest a gólszerzésben.

Kieelt kép: ujpestfc.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik