Magyar foci

Megoldódhat az NB I egyik legfurcsább átigazolási ügye

Felipe jelzett, visszatér Kisvárdára.

Folytatódik a Kisvárda Master Good BL-tapasztalattal is rendelkező kapusának, Felipének az ügye. A Blikk írta meg, hogy a légiósnak június 24-ig kellett volna visszaérkeznie Magyarországra és jelentkeznie klubjánál, de ez nem sikerült neki.

Angliában köthet ki a Real Madrid játékosa
Ceballosra nem tart igényt Zinedine Zidane vezetőedző.

A tavaly az év legjobb hálóőrének választott Luiz Felipe részére még repülőjegyet is küldött a magyar együttes, ám ő nem jelentkezett. A klub később felszólítást küldött a futballistának, amire a játékos menedzsere adott bizarr választ: állítása szerint Felipe fogproblémákkal küszködik, ezért nem utazott vissza Magyarországra…

A kisvárdai honlap most jelezte, Révész Attila sportigazgató a klub hivatalos Facebook-oldalán is megosztott nyilatkozatára üzenetben reagált a kapus, aki a mai napig nem kapcsolódott be a június 24-én elkezdődött felkészülésbe.

Azt írta, hogy hamarosan visszatér és tisztázza a helyzetét. A szurkolókat és a klubot imádja, de sérelmezi, hogy Attila (alighanem Révész Attila sportigazgatóra gondolt) többször azt mondta neki, hogy nem tartja őt elég profinak. A kapus úgy érzi, hogy mindig száz százalékot nyújtott. Sorait úgy zárta, hogy „visszatérek és hamarosan találkozunk”.

– Örülök Felipe jelentkezésének, még ha nem is ez lett volna a módja a kapcsolatfelvételnek. Meglep a magyarázkodása, ami számomra kicsit inkább mentegetőzésnek tűnik. Furcsállom, hogy két héttel a felkészülés megkezdése után állt elő ezzel, nagyon sok lehetősége lett volna ezt a korábbiakban jeleznie. Biztos vagyok benne, ha visszatér ide, akkor megtudjuk a valódi okokat is, amelyeket egyébként mi sejtünk – reagált a brazil kapus kommentjére Révész Attila.

Kiemelt kép: Kisvárda FC Facebook

Olvasói sztorik