Magyar foci sport

Távozott a DVTK egyik legjobbja

Vernes Richárdnak elvitathatatlan érdemei voltak a bennmaradás kiharcolásában, mégis elhagyja Diósgyőrt.

A DVTK hivatalos oldalán jelentette be, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott Vernes Richárddal. A 27 éves, korábbi utánpótlás-válogatott szélső tavaly nyáron érkezett Diósgyőrbe Zalaegerszegről. Az élvonalban 28 mérkőzésen 7 gólt szerzett és 4 gólpasszt adott, míg a Magyar Kupában 2 gól és egy gólpassz a mérlege.

Zlatan egyetlen mondattal alázta szét az egész MLS-t
Hozta a formáját a Los Angeles Galaxy klasszisa.

– Köszönöm a DVTK szurkolótáborának, hogy a legnehezebb pillanatokban a csapat mögött álltak, és engem is buzdítottak! Csak egy évig voltam a DVTK labdarúgója, de biztosan nem a véletlen műve, hogy mind a hét gólomat a szurkolótábor előtti kapuba lőttem. Szép emlékekkel távozom, és biztos vagyok benne, hogy fogunk még találkozni. Egyet ígérhetek: ha úgy alakul, és gólt szerzek a DVTK ellen, biztosan nem fogom látványosan ünnepelni. Addig is sok örömet kívánok a szurkolóknak

– búcsúzott Vernes Richárd.

– Idáig a keret egyben tartásán, és megerősítésén dolgoztunk, és ahogy látni lehetett, a múlt héten már 32 mezőnyjátékos látogatta Fernando Fernández edzéseit. Egyértelmű, hogy ez túlságosan sok, csökkenteni kell a létszámot. Időnként fájdalmas döntéseket kell hozni, de Vernes Richárd túl jó játékos ahhoz, hogy a lelátón üljön, ezért közös megegyezéssel szerződést bontottunk. Köszönjük neki az elmúlt évben nyújtott teljesítményét, elvitathatatlan érdemei vannak a bennmaradás kiharcolásában. További pályafutásához sok sikert kívánunk

– nyilatkozta a klubhonlapnak Tajti József, a DVTK sportigazgatója.

 

 

Kiemelt kép: dvtk.eu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!