Magyar foci bajnokok ligája

Hétből hat: pazar mérleggel készül a Fradi a BL-re

Újabb edzőmeccset nyert Szerhij Rebrov csapata.

Hetedik nyári felkészülési mérkőzésén hatodik sikerét aratta a Bajnokok Ligája selejtezőjére készülő Ferencváros, amely az ausztriai edzőtáborban 4-0-ra múlta felül a román élvonalban szereplő Universitatea Craiova csapatát.

A Dibusz – Botka, Frimpong, Leandro, Civic – Sigér, Csonka – Isael, Rui Pedro, Szerető – Szihnyevics összeállításban kezdő együttes a klubhonlap tudósítása szerint az első félidő végén, a 45. percben került előnybe, amikor Isael vitte le remekül a labdát az alapvonalra, majd visszakészített Botka Endre elé, akinek a lövésébe Rui Pedro sarokkal még beleért, a labda pedig a kapuban kötött ki (1-0).

A szünet után az 53. percben érkezett a második Fradi-gól: Popescu kijött a kapujából, de rosszul lőtte el a labdát, amit Isael egy átvételt követően az üresen maradt hálóba lőtt (2-0).

Öt perccel később már három volt a különbség: Eldar Civic bal oldali beadására Mikalaj Szihnyevics robbant, és a bal alsó sarokba fejelt (3-0). A 78. percben Priskin Tamás állította be a végeredményt: a támadó kiváló labdát kapott, majd higgadtan lőtt a kapuba (4-0).

A Fradira csütörtökön még vár a belga Royal Excel Mouscron, majd jövő szerdán jön a hazai BL-selejtező a bolgár Ludogorec ellen.

Felkészülési mérkőzés:

Ferencváros–Universitatea Craiova (román) 4-0 (1-0)
Gólszerzők: Rui Pedro (45.), Isael (53.), Szihnyevics (58.), Priskin (78.)

Kiemelt kép: fradi.hu

Olvasói sztorik