Magyar foci

Simán verte cseh ellenfelét a Ferencváros

Hármat lőtt az edzőmeccsen Szerhij Rebrov csapata.

Az Ausztriában edzőtáborozó Ferencváros a cseh élvonalbeli 1. FK Príbram ellen folytatta az edzőmeccsek sorát. A Gróf – Lovrencsics, Blazic, Dvali, Heister – Ihnatenko, Haratin – Varga R., Skvarka, Nguen – Zubkov összeállítású csapat 3-0-ra győzött, a gólokat Marcel Heister, Priskin Tamás és Szerető Krisztofer lőtte.

A 32. percben szereztek vezetést a ferencvárosiak, ekkor a klubhonlap tudósítása szerint a cseh védők kifejelt labdáját Heister húzta kapásból ballal kapura, a labda pedig a bal alsó sarokban kötött ki (1-0).

Az 53. percben Haratin adott kiváló labdát a szünetben beállt Priskinnek, aki nem volt lesen, egy az egyben vezethette a kapusra, majd nagyon higgadtan a jobb alsóba lőtt (2-0).

Visszatér a csatár a Ferencvároshoz
Dejan Georgijevics eddig kölcsönben volt a szerb Partizan Beogradnál.

A 67. percben szinte teljes sort cserélt Szerhij Rebrov vezetőedző, innentől Gróf – Botka, Frimpong, Leandro, Civic – Sigér, Csonka – Isael, Rui Pedro, Szerető – Priskin összeállításban folytatták.

A 78. percben Priskin tartotta meg a labdát, Sigérhez passzolt, aki egyből indította Isaelt, a brazil szélső gyönyörű labdát adott Szeretőnek, aki higgadtan lőtt a jobb alsóba, kialakítva a végeredményt (3-0).

Felkészülési mérkőzés:

Ferencváros–FK Príbram (cseh) 3-0 (1-0) 
Gólszerzők: Heister (32.), Priskin (53.), Szerető (78.)

Kiemelt kép: fradi.hu

Olvasói sztorik