Magyar foci

Négy év után elköszönt a Liverpooltól Bogdán Ádám

„Örökké hálás leszek és kiváltságosnak érzem magam azért, hogy ilyen fantasztikus játékosokkal edzettem és játszottam együtt.”

Négy év után elköszönt az aktuális BL-győztes Liverpooltól Bogdán Ádám. A magyar kapus 2015 nyarán igazolt a patinás egyesülethez, ám összesen csupán hat meccsen kapott lehetőséget. Több emlékezetes bakija is volt a kapuban, így egy idő után nem számoltak vele, rendre kölcsönadták.

A 31 éves kapus az angol másodosztályú Wigan Athletic és a skót élvonalbeli Hibernian csapataiban is szerepelt kölcsönjátékosként, most viszont szabadon igazolhatóvá válik.

Négy éve írtam alá Liverpoolba, és most eljött az idő, hogy elköszönjek. Szeretném megköszönni mindenkinek, aki szurkolt nekem és hozzásegített ahhoz, hogy egy ilyen hatalmas klubban játszhattam. Rengeteg szép emlék marad meg erről az időszakról. Örökké hálás leszek és kiváltságosnak érzem magam azért, hogy ilyen fantasztikus játékosokkal edzettem és játszottam együtt. Biztos vagyok benne, hogy a klub még sokáig a siker útján marad, hiszen nagyszerű emberek dolgoznak minden területen. Ehhez szeretnék további kitartást és szerencsét kívánni!

Kiemelt kép: Facebook/Bogdán Ádám

Olvasói sztorik